Όροι Χρήσης – Πληρωμής – Αποστολής

Η εταιρεία Tax Advisors Οικονομικοί και Φοροτεχνικοί Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υψηλής ποιότητας λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών, την εκπαίδευση και την έκδοση λογιστικών και φορολογικών βιβλίων.

Βασικοί όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Με την είσοδό τους στην ιστοσελίδα www.taxad.gr, οι επισκέπτες οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους, καθώς και την ενότητα με τον τίτλο «Προσωπικά Δεδομένα-Πολιτική απορρήτου»  που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. Οι παρόντες όροι διέπουν τις παραγγελίες και αγορές από την Tax Advisors με όποιον τρόπο και αν γίνονται αυτές. Η εταιρεία Tax Advisors διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων και των προϋποθέσεων συναλλαγών, ενώ τα μέλη-χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

Τήρηση αρχείου και προστασία προσωπικών στοιχείων

Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία που οικειοθελώς παρέχονται από τα μέλη – χρήστες της ιστοσελίδας www.taxad.gr στο πλαίσιο εγγραφής τους ως μέλη ή κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης των αγορών τους με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν.2472/1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από το Ν. 3471/2006 και έχουν πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται στο αρχείο της εταιρείας Tax Advisors και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από αυτήν για την εκτέλεση των παραγγελιών και την επικοινωνία της εταιρείας με τα μέλη-χρήστες. Το μέλος μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων από τα αρχεία της ιστοσελίδας, όποτε αυτό το επιθυμεί.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στον περιορισμό διαθεσιμότητας των αποθεμάτων. Σε περιπτώσεις έλλειψης διαθεσιμότητας, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα ενημερώνει το συντομότερο δυνατό για την πιθανή ημερομηνία διάθεσης. Σε αντίθετη περίπτωση αυτά θα έχουν την ένδειξη «Eξαντλημένο».

Ακύρωση Παραγγελίας

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, μόνο εφόσον η ακύρωση πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της αγοράς με τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@taxad.gr.

Επιστροφές

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα ακόμη και αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από την αγορά εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του αντιτίμου της, σύμφωνα με τους όρους και τους περιορισμούς του Ν.2251/1994 περί “Προστασίας των καταναλωτών” όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει εκάστοτε. Για την επιστροφή των προϊόντων ισχύουν οι τρέχουσες χρεώσεις μεταφορικών μέσω ΕΛΤΑ ή άλλης υπηρεσίας courier που θα επιβαρυνθεί ο αγοραστής. Τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους.

Τρόπος Αποστολής

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεταιαπό συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι δωρεάν (σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αντικαταβολής των 5,00 ευρώ.

Χρόνος παράδοσης

Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, η εκτέλεση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός δύο-τριών εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας, θα ενημερωθείτε από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης.

Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της ιστοσελίδας μας είναι οι εξής:

α) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον  τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR91 0172 0460 0050 4607 5691 651

β) Αντικαταβολή
Σε περίπτωση αντικαταβολής, η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας, και ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αντικαταβολής των 5,00 ευρώ.

γ) Πιστωτική Κάρτα – Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με την πιστωτική σας κάρτα (Visa, Visa Electron, Mastercard και American Express).

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Viva Payments.

Σημειώνεται ότι η Taxad.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Viva Payments μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Ευθύνη

H εταιρεία Tax Advisors δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Οποιαδήποτε συναλλαγή με τον ιστοχώρο σημαίνει την ανεπιφύλλακτη αποδοχή των όρων λειτουργίας μας.

Tax Advisors   Ι.Κ.Ε.
Γεροστάθη 81 – Περιστέρι, ΤΚ 12135
Τηλ. 210 5786911 – Fax 210 5786912
E-mail: sales@taxad.gr